Nu do duke marrë rrezet e diellit, shikoni si “e feston lirinë” pas karantinës Gjyste Vulaj (Foto)

Gjyste Vulaj është një nga këngëtaret ikonike që edhe pse është tërhequr nga muzika, këngët e saj vazhdojnë e dëgjohen ende.

Ajo jeton prej vitesh në Amerikë aty ku ka krijuar dhe familjen e saj. Tashmë që rregullat ndaj koronavirusit janë lehtësuar njerëzit e kanë më të lehtë të dalin dhe të shëtisin.

Pikërisht këtë gjë ka bërë dhe Gjystja. Mirëpo me një ndryshim, ajo i ka hequr të gjitha në plazh, madje mund të themi se ajo është top less, si një mënyrë për të treguar lirinë.

Duke mbajtur gjo ksin me dorë, Gjystja ka bërë një story në instagram aty ku tregon se ndodhet në plazh duke marrë rrezet e diellit.

Nuk dimë nëse plazhi ku Gjystja ndodhet e lejon që njerëzit të shfaqen topl ess si në rastin e këngetares.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *